question

apportunity avatar image
apportunity asked

Ads Not showing up

Hello, I am a developer based in US. I am able to see the ads in test mode, but when I try to run it in production, I get a message no results. I was wondering if there is something wrong with my account, or if I am doing something wrong? I am using Moto G and I am on T-Mobile. D/AmazonMobileAds AdRequest WebRequest HttpURLConnectionWebRequest(14241): POST http://aax-us-east.amazon-adsystem.com/e/msdk/ads D/AmazonMobileAds ResponseReader AdRequest WebRequest HttpURLConnectionWebRequest(14241): Response Body: {"errorMessage":"no results","noretryTTL":1,"status":"error","errorCode":"503","instrPixelURL":" http://aax-us-east.amazon-adsystem.com/x/px/p/b8rncfk..NiQGRkUJ0Kx4A/"}
mobile ads
10 |5000

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.

1 Answer

Jamie Grossman avatar image
Jamie Grossman answered
Hi there! It looks like this issue may be related to the tax status of your account. If you fill out the Tax Identity Interview, your ads should get turned on in the production version of your app. For more information, click here (under 'Before You Use the Amazon Mobile Ads API'): https://developer.amazon.com/appsandservices/apis/earn/mobile-ads/docs/quick-start If you are still having issues receiving ads, I'd suggest taking a look at logcat (or sharing with us) while running your app (especially during initialisation) to see if everything is working internally as it should be. Thanks, Jamie Message was edited by: Jamie@Amazon
10 |5000

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 512.0 KiB each and 1.0 MiB total.